Veilig bestellen

Lees onderstaande tips en adviezen aandachtig door. Zodoende wordt u bewuster van het online aankopen doen en zult zien dat u niet huiverig hoeft te zijn om een aankoop via Internet te realiseren. Indien u nog vragen heeft kunt u ons altijd Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Indien vertrouwelijke informatie van toepassing is, bijvoorbeeld het invoeren/wijzigen van de account gegevens van de klant of tijdens de afreken procedure, wordt een beveiligde verbinding tot stand gebracht.
Dit kan gecontroleerd worden door te letten op het slot icoontje en de beveiligde betaalomgeving met SSL verbinding, te zien aan de 's' achter 'http'.veilige_verbinding
 Bij de Kamer van Koophandel kan de registratie van MPI-NL BV als besloten vennootschap geverifïeerd worden.
Daarnaast kan men ons ten allen tijde bellen om te vernemen dat er een gedegen bedrijf achter de webwinkel zit.


Er zijn bij ons geen verborgen kosten.
Op de detail pagina voor een product worden alle prijzen, opties, specificaties en bezorg mogelijkheden vermeldt, inclusief de bijbehorende prijzen.

De garantie op de scooter bedraagt 1 jaar. De garantie op lood en silicium accu's bedraagt een 1 jaar. De garantie op lithium accu's bedraagt 2 jaar. E.e.a. wordt hier verder toegelicht.

Tot slot conformeren wij ons uiteraard volledig aan de 'Wet - kopen op afstand", welke hier nader toegelicht wordt.

 

Logo_MPI-Mobility_klein.jpg RDW_erkend Veilig betalen met iDEAL Bovag_logo.jpg
       

   Leveringsvoorwaarden

  Disclaimer

  Copyright

  Sitemap