Over Ons

about_us
In de hele wereld is de groeiende welvaart voor steeds meer mensen een positieve ontwikkeling, keerzijde is de enorme milieubelasting die dit met zich meebrengt.
De mobiliteit van de mensen is enorm toegenomen, zowel zakelijk als privé wordt er elk jaar weer meer gereisd. Er zijn al vele milieu conferenties geweest en telkens is de algemene conclusie dat het onmogelijk en irreëel is om te verwachten dat de wereldwijde welvaartsgroei te stoppen of zelfs te verminderen is. De enige oplossing om de milieubelasting te beperken is dan ook te vinden in technische toepassingen en innovaties. Vanuit deze gedachte is MPI-NL BV ontstaan.
 
Onder de handelsnaam MPI-Esolutions levert MPI technologisch en kwalitatief hoogwaardige elektrische vervoersmiddelen voor de Europese markt. Met deze producten bieden wij niet alleen een oplossing voor het terugdringen van milieu vervuiling door benzine scooters of auto’s, maar het is ook een enorm leuke en comfortabele wijze van vervoer.
 
Wij onderscheiden ons in de markt door een unieke opzet. Naast een vestiging in Nederland heeft MPI een vestiging in China. Voor de Europese markt ontwikkelt onze vestiging in China in samenwerking met specifieke leveranciers, betrouwbare en kwalitatief hoogstaande componenten die vervolgens in onze fabriek in China gebruikt worden voor het produceren van de MPI-Esolutions elektrische vervoersmiddelen.
Onder eigen beheer worden de producten vervolgens verpakt en verscheept naar onze vestiging in Nederland.  Hier vindt de eind assemblage en de laatste kwaliteitscontrole plaats, voordat het elektrische vervoersmiddel afgeleverd wordt.

Om de kwaliteit en service van de elektrische vervoersmiddelen ook tijdens gebruik te waarborgen, kunt u ook bij MPI terecht voor service en onderhoud, en werken wij samen met de landelijke organisatie FietsNed. (zie: http://www.fietsned.nl)

 

Logo_MPI-Mobility_klein.jpg RDW_erkend Veilig betalen met iDEAL Bovag_logo.jpg
       

   Leveringsvoorwaarden

  Disclaimer

  Copyright

  Sitemap